Het ontstaan van H&K

Februari 1997, Henk Zilverberg en Klaas van der Sluis hebben na jarenlang als bedrijfsleider en verkoopbuitendienst bij een landelijke technische Groothandel het initiatief genomen om hun ervaring in de verkoop van technische materialen te bundelen en een bedrijfspand te kopen om vandaar een nieuwe Technische Groothandel in gebouwgebonden installaties en infra werken te beginnen aan de Schoenerweg 2a in Zwolle..

H&K anno 2011 Henk Zilverberg en Klaas van der Sluis hebben na jarenlang met volledige inzet H&K op de kaart gezet bij de installateurs en was de tijd gekomen en verder te kijken hoe het verder moet met H&K.

Medio 2006 hebben Henk en Klaas de beslissing genomen te kijken naar een serieuze overname kandidaat voor H&K.
Vanuit een bestaande relatie kwam Dick Schulenburg welke werkzaam was bij een middelgroot installatiebedrijf naar voren. Vanuit Dick zijn jarenlange ervaring in de installatiebranche bleek al snel dat de geschikte overname kandidaat gevonden was.

Vanaf 2007 heeft Dick Schulenburg het bedrijf, H&K Technische Groothandel BV uit laten groeien tot een middelgrote groothandel met 8 medewerkers en een jaaromzet van € 3.100.000,00

Onze dienstverlening

Ons team staat voor u klaar om ons breed assortiment technische installatiematerialen met alle bijbehorende informatie op de afgesproken tijd en plaats aan u te leveren. Van aanvraag tot oplevering van kleine tot omvangrijke projecten helpt ons team u van A tot Z. Bovendien kunnen wij u helpen bij het optimaliseren van uw logistieke en integreren van uw administratieve processen.

Service en ondersteuning

Naast het leveren van materialen biedt H&K Technische groothandel, voor u als installateur, installatieservice en ondersteuning. Wij kunnen u helpen bij het verhelpen van storingen, het inregelen van installaties, het repareren van een lekkage, het monteren van technische installaties enz. Met onze infrarood camera’s sporen wij warmte lekkages op en voeren wij eindcontroles uit. Prijs-, product- en voorraadinformatie: Bij het calculeren van uw aanbieding is correcte prijs- en productinformatie van het grootste belang. Op onze internetsite vindt u, als klant, altijd actuele prijs- en productinformatie. Ook onze technisch ervaren medewerkers kunnen u het juiste advies geven over te gebruiken materialen. Tevens kunt u van onze website uw artikel- en conditiebestanden downloaden. Bovendien is het mogelijk om onze catalogus met uw bruto en/of netto prijsinformatie als PDF bestand te downloaden.

Inkoop en bestellen

Bij H&K Technische Groothandel kunt u op verschillende manieren bestellen. Wij ondersteunen telefonische bestellingen waarbij wij tevens u adviseren over materialen. Daarnaast ondersteunen wij ICM bestellingen vanuit verschillende softwaresystemen en uiteraard kunt u bestellen via onze webshop.

Logistiek

Wij leveren waar en hoe u wilt. Ook op verschillende locaties. Vrijwel altijd kunt u al de volgende dag de door u bestelde materialen ontvangen. In overleg is zelfs de zelfde dag nog mogelijk. U bepaalt of wij de order compleet of in delen afleveren.

Facturatie en betaling

Bij H&K Technische groothandel kiest u samen met uw contactpersoon de facturatie- en betalingsmethode die het beste bij uw eigen financiële administratie passen.

Leveringsvoorwaarden

Klik hier voor onze leveringsvoorwaarden.